Workshops Wichelroedelopen

Tijdens een workshop wichelroedelopen krijg je een unieke kijk in wat nu eigenlijk wichelroedelopen is en hoe je zelf de wichelroede kunt gebruiken.

Na een korte presentatie over de wichelroede gaan we op pad naar hunebedden om het in de praktijk toe te passen. Elke deelnemer ontvangt daarvoor een wichelroede en mag deze na afloop houden.

De workshops worden gegeven door Erwin en Ben. Zij zijn beide zeer ervaren en bedreven in het wichelroedelopen. Met hun heldere en nuchtere kijk op het fenomeen wichelroede weten ze de kunst van het wichelroedelopen op een zeer prettige en enthousiaste wijze over te brengen.

Ook zijn de workshops zeer geschikt tijdens teambuildingsdagen en andere teamuitjes. Wichelroedelopen vereist namelijk naast ontspanning ook een grote mate van focus op hetgeen men wil meten. Deze ontspanning en focus is natuurlijk ook erg belangrijk in de werksituatie.

Wil je meer weten over de workshop voor groepen of heb je andere vragen neem dan per e-mail met ons contact op.

  • Workshop Wichelroedelopen op zaterdag 8 september

    De eerstvolgende workshop wordt gehouden op zaterdag 8 september en vindt plaats in Zeegse. Aanvang 13:00 uur.

    Na een uitgebreide presentatie over het wichelroedelopen gaan we naar hunebed D15 in Loon en aansluitend naar hunebed D16 in Balloo. Daar kan naar hartenlust het wichelroedelopen in de praktijk worden uitgeprobeerd.

    Er kunnen maximaal 12 deelnemers mee doen en de kosten bedragen € 32,50 per persoon.

    Aanmelden